Välkommen till Dalarnas naturbana i fjällmiljö

Sälenfjällens Golfklubb

Erbjudande 2019!

För 1500 kr ( 500:- medlemsavgift+1000:- spelrättsavgift) i medlemsavgift kan du spela fritt på vår 18-hålsbana! Passa på att fråga vänner och bekanta om de vill ta del av erbjudandet. Juniorer 750:-(250:- medlemsavgift+500:- spelrättsavgift)

Fullvärdig medlem innebär fritt spel i Sälen alla dagar för endast 1500 kr. Medlem under unstruktörsledd golfutbildning är dock avgiftsbefrias under utbildningsåret (om kursen varit på SFGK)  fram till dess offentligt handicap uppnås. För junior gäller detta också efter utbildningsåret. Bar och ungdom spelar gratis på vår bana fram till dess att  de blivit juniorer med officiellt handicap.

Uppge namn & golf-id på Betalningen till Bankgiro 5839-6748.

För information maila info@salenfjallensgk.se, ring 0280-206 70

Fördelarna

• Som medlem i Sälenfjällens GK har du tillgång till "Dalagreenfee" på de flesta av Dalarnas Golfbanor.

• Medlemskapet kan nyttjas som en skattefri personalvårdsförmån.

(Gäller spelrättsavgiften, såväl som greenfee, lektioner & range)

• Du har en lätttillgänglig Fjällgolfbana med vidunderlig utsikt över Sälenfjällen.

• Sällan har vi långa köer och du kan enkelt hålla ditt eget önskade tempo.

• Du får hyra våra golfbilar till ett bättre pris.

Fyll i din ansökan nedan & swisha, snabbbt & enkelt !

Obs! Då vi måste registrera betalningen så kan det ta någon dag innan ditt medlemskap registreras!

Sälenfjällens Gk

Dalarnas grönaste golfbana.