Prisbord värt över 100 000 kr på Tom’s Memorial

Tom’s Memorial är en tvådagars partävling som spelas 26 och 27 juli 2019 på vackra Sälenfjällens GK, mitt bland de svenska fjällen.

Prisbordet är laddat med priser värda över 100 000 kr och banan är i riktigt fint skick. Förutsättningarna är helt enkelt optimala för två fantastiska tävlingsdagar i juli. På den här sidan kan du bland annat läsa om tävlingen och anmäla dig, men också se våra boendealternativ, tävlingsgreenfee och allting som kan vara bra att veta.

Hemfjället

Om tävlingen

Tom’s Memorial spelas till minne av Tom Martinsson och är en tvådagars partävling med lag och mixlag. Dag ett spelas som Greensome/poängbogey och dag två spelas som Scramble/poängbogey, allting med shotgun-start kl. 08.00.

Tävlingen äger rum 26 och 27 juli. Aldrig varit här? Se på kartan vart golfbanan ligger.

ANMÄL DIG

Avgifter

För att delta i tävlingen betalar laget 800 kr i anmälningsavgift. Tävlingsgreenfee kostar 400 kr för icke medlemmar.

Boende och golfpaket

I Sälen bor du naturnära och mitt i fjällandskapet. Vi har flera samarbetspartners där du kan boka fina boenden och dessutom till väldigt bra pris. Här hittar du våra boendealternativ!

Anmäl dig via Min Golf, så ses vi på Sälenfjällens GK 26 och 27 juli. Om du har några frågor så finns vi på info@salenfjallensgk.se eller på 0280-206 70.

Välkommen!