Fjällgolf sedan 1978

Sälenfjällens Golfklubb grundades 1978 och har sedan dess varit en populär sommaraktivitet i norra Europas största turistområde. På 500 meters höjd ges fantastiska vyer som gör att tiden mellan slagen blir ett äventyr i sig.

Golfbanan är en komplett anläggning med driving range, träningsgreen, golfshop, omklädningsrum, kansli, golf pro, café och uthyrning av golfbilar och vagnar. Här välkomnas du av en lugn och trivsam atmosfär i äkta fjällnatur, med roliga och kuperade utmaningar. Banans 18 hål är av fjäll- och skogskaraktär, en miljö som ofta lockar fram häftiga möten med älgar och andra djur.

Sälen på sommaren

Sälen är välkänt för sin vintersport, men minst lika turistvänlig på sommaren. Här kan golfbesöket kombineras med till exempel cykling, fiske, kanotpaddling, äventyrsbad, vandring eller ett besök på någon av Sälens klassiska restauranger. Självklart med ett naturnära boende.

Öppettider

Vi har stängt för säsongen, men kommer tillbaka när snön tynat bort och vårsolen är framme igen. Ha en fantastisk vinter så länge!

Hemfjället
Green