Juniorträningar 2021

I vår juniorverksamhet jobbar vi med tre olika åldersgrupper:

Knatte 6-9 år
Ungdom 10-13 år
Juniorer: 14-21 år

Startdatum för träningarna
Knatte och Ungdom – Söndag 30 maj
Juniorer 14-21 år – Onsdag 2 juni

Knatte- och Ungdom
I Knatte- och Ungdomsgruppen jobbar vi efter en läroplan som heter Golfäventyret, här får varje elev ett eget häfte med övningar och uppdrag i fyra olika “levels” som bockas av efter man klarat utmaningen. När eleven har klarat level 3 så har man grönt kort och är redo för den stora banan. Dessa träningspass kommer att hållas under söndag förmiddagar.

Juniorer
I Juniorer 14-21-gruppen så ser vi helst att man har grönt kort då en del av träningarna kommer vara ute på stora banan, har man ej grönt kort idag så passa på att boka en Grönt kort-kurs som hålls av vårt eget PRO Tony Haugen. I denna grupp har vi ett större fokus på lite mer tekniska övningar för att utveckla ert spel. Dessa träningspass kommer hållas under torsdag eftermiddagar.

Nytt för i år
Något som är nytt för i år är att vi inför en träningsavgift på 300:- per junior för hela säsongen. I denna avgift så ingår det bland annat ett litet startkit och ett rangekort som laddas på efter varje träning man medverkat på. Första träningen är gratis så att man får känna på om man tycker det var roligt samt om man vill fortsätta under sommaren. Avgiften kan både betalas på plats och via swish.

Juniorkommittén gör ett skolbesök i Sälen och Lima där eleverna få testa på golf under en idrottslektion följande datum;
Sälens skola onsdag 19 maj, Unggärde skola: 24-25 maj.

Under säsongens gång så kommer mer detaljerad information om träningarna publiceras i vår Facebookgrupp Juniorträning SFGK. Vi vill gärna att alla föräldrar till juniorerna är med här. Vet man redan nu att ens barn vill delta så går det jättebra att bli medlem i gruppen redan idag.

Vid frågor eller funderingar kontakta oss på junior@salenfjallensgk.se

Vi ses i sommar!

/ Juniorkommitén

Anmälan