Juniorträningar 2023

Sälenfjällens GK jobbar med följande träningsgrupper:

Knatte 6-9 år

Ungdom 10-13 år

Juniorer 14-21 år

Knatte och Ungdom
I Knatte- och Ungdomsgruppen jobbar vi efter en läroplan som heter Golfäventyret, här får varje elev ett eget häfte med övningar och uppdrag i fyra olika ”levels” som bockas av efter man klarat av utmaningen. När eleven har klarat level 3 samt teoriprovet som görs online så har hen tagit grönt kort och är redo för stora banan.

Juniorer 14-21
I Juniorer 14-21 så ser vi helst att man har grönt kort då en del av träningarna kommer vara ute på stora banan. I denna grupp har vi ett större fokus på mer tekniska- och spelstrategiska övningar för att utveckla ert spel.

Avgift
Första träningstillfället är gratis, därefter tar vi en träningsavgift på 300:- per person som vill delta i träningsverksamheten resten av säsongen, i avgiften ingår bl.a. ett rangekort som laddas på med tre ”hinkar” per vecka.

Säsong 2023

Årets första juniorträning är Onsdag 26/6. Första tillfället kommer vara 90 min. Träningarna framöver kommer att variera mellan 60-90 min. Träningsdagar kommer också vara varieras mellan tisdagar, onsdagar och torsdagar.

Dagar, tider och eventuella förberedelser kommuniceras inför varje vecka i Facebookgruppen Juniorträning SFGK.

Säsongen avslutas med en liten tävling där både aktiva- och föräldrar är välkomna att deltaga.

För de äldre juniorerna och för de med grönt kort anordnar vi också en speldag i slutet av säsongen på någon av våra närliggande banor.

Juniortränare för säsongen 2023 är Olle Lindfors och till Olles hjälp kommer även Daniel Karlsson och Christian Bergström stötta upp vid behov.

Anmälan