Bli medlem i Sälenfjällens GK och få fritt tillträde till vår vackra 18-hålsbana och andra fina förmåner.

Medlemskapstyper 2022

Fullvärdig medlem 1, FRITT spel / 2 500 kr
Fullvärdig medlem med fritt spel. Huvudmedlemskap i SFGK.

Fullvärdig medlem 2, MINDRE spel / 1 700 kr
Fullvärdig medlem med begränsad spelrätt. Medger 6 st. 18 hålsrundor eller 12 st. 9 hålsrundor. När rundorna är förbrukade betalas Dalagreefee för resterande. Huvudmedlemskap i SFGK men medlemskapstypen kan även väljas
av medlem med dubbla medlemskap.

Fullvärdig medlem 3, dubbla medlemskap / 2200 kr
Huvudmedlemskap i annan golfklubb men även medlem i SFGK. Därmed dubbla medlemskap. Fritt spel på SFGK

Juniorer i alla tre medlemskapstyperna, FRITT spel / 850 kr

Familjemedlemskap / 6 000 kr
Gäller 2 vuxna och 2 barn under 18 år och alla skrivna på samma adress.

I avgiften avser 100 kr medlemskap och resterande är spelrättsavgift.

Förmåner

• Som medlem i Sälenfjällens GK har du tillgång till “Dalagreenfee” på de flesta av Dalarnas golfbanor.
  • Medlemskapet kan nyttjas som en skattefri personalvårdsförmån (gäller spelrättsavgiften, såväl som greenfee, lektioner & range).
  • Du har en lättillgänglig fjällgolfbana med vacker utsikt över Sälenfjällen.
  • Sällan har vi långa väntetider och du kan enkelt hålla ditt eget önskade tempo i en trevlig atmosfär.
  • Du får hyra våra golfbilar till ett reducerat pris.
Så här blir du medlem:

1. Fyll i formuläret och tryck på ‘Bli medlem’. Om du inte har ett golf-ID sedan tidigare lämnar du det fältet tomt.

2. Betala in medlemsavgiften till bankgiro 5839-6748 eller swisha till 123 106 52 59 för snabbast hantering. Märk betalningen med ditt namn och golf-ID.

3. Inom fem arbetsdagar aktiverar vi ditt medlemskap.

Behöver du vägledning? Mejla oss på info@salenfjallensgk.se så hjälper vi till!

Betala med Swish
Betala via Bankgiro