Bli medlem i Sälenfjällens GK och få fritt tillträde till vår vackra 18-hålsbana och andra fina förmåner!

1 500 kr för vuxen och 750 kr för ungdom.

Medlem

För 1 500 kr (500 kr medlemsavgift och 1 000 kr spelrättsavgift) kan du spela fritt på vår 18-hålsbana! Juniorer betalar 750 kr (250 kr medlemsavgift och 500 kr spelrättsavgift).

Fullvärdig medlem innebär fritt spel på Sälenfjällens GK alla dagar. Medlem under instruktörsledd golfutbildning är dock avgiftsbefriad under utbildningsåret (om kursen varit hos oss), fram tills dess att offentligt handicap uppnås. För junior gäller detta också efter utbildningsåret. Barn och ungdomar spelar gratis på vår bana fram tills dess att de blivit juniorer med officiellt handicap.

Förmåner

• Som medlem i Sälenfjällens GK har du tillgång till “Dalagreenfee” på de flesta av Dalarnas golfbanor.
  • Medlemskapet kan nyttjas som en skattefri personalvårdsförmån (gäller spelrättsavgiften, såväl som greenfee, lektioner & range).
  • Du har en lättillgänglig fjällgolfbana med vacker utsikt över Sälenfjällen.
  • Sällan har vi långa väntetider och du kan enkelt hålla ditt eget önskade tempo i en trevlig atmosfär.
  • Du får hyra våra golfbilar till ett reducerat pris.

Så här blir du medlem:

1. Fyll i formuläret och ansök. Om du inte har ett golf-ID sedan tidigare lämnar du det fältet tomt.

2. Betala in medlemsavgiften till bankgiro 5839-6748 eller swisha till 123 106 52 59 för snabbast hantering. Märk betalningen med ditt namn och golf-ID.

3. Inom fem arbetsdagar aktiverar vi ditt medlemskap och skickar en bekräftelse via mejl.

Behöver du vägledning? Ring oss på 0280-206 70 så hjälper vi till!

Betala med Swish
Betala via Bankgiro