Banarbetare till vår fina bana sökes

Sälenfjällens Golfklubb grundades 1978 och har sedan dess varit en populär sommaraktivitet i norra Europas största turistområde. På 500 meters höjd ges fantastiska vyer som gör att tiden mellan slagen blir ett äventyr i sig.

Du som söker bör vara självgående, händig, problemlösare, flexibel och ordningsam.
Dina arbetsuppgifter är varierande som t.ex. skötsel av banan genom klippning av gräs med olika maskiner, bevattning, maskinvård och andra åtgärder för att banan ska bli så bra som möjligt

Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du också kommer lära dig mer om skötsel av banan. Det är tidiga mornar och ibland kvällar. Vi jobbar alla dagar i veckan enligt schema (även helger).

Vi söker 2 st. banarbetare med lite varierande start under maj fram till sista augusti respektive sista september. Det är ett krav att du kan ta dig till golfbanan själv.

Meriterande är erfarenhet av golfbaneskötsel, skötsel av grönområden, maskinvård, maskiner och röjsågsutbildning. Det är dock inget krav, vi utbildar dig på plats för det som krävs. Det viktigaste är att du vill lära dig, är självgående och försöker lösa eventuella problem som kan uppstå.

Rekryteringen sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan att komplettera vårt team och utveckla Sälenfjällens golfbana.
Ansökningar skickas till info@salenfjallensgk.se

För specifika frågor om tjänsten kontakta vår banansvarige Klas Almstedt tel: 070 274 11 48